(06-1) 9000 695 info@mufogsorrogzites.hu

Már 10 éve elérhető Magyarországon a Fixfogsor Protézisrögzítés. Ez idő alatt számos szakmai elismerésben részesült a Fixfogsor Rendelő és az általunk alkalmazott eljárás is.

 

Fixfogsor a szakmai szimpóziumon

Nagy megtiszteltetés ért minket. Felkértek engem, hogy a 2018 áprilisában tartott nívós szakmai szimpóziumon, fogorvos kollégáimnak mutassam be azt az extra vékony titán implantátum rendszer alkalmazási területeit a fogászatban, amelyet a Fixfogsor Protézisrögzítéshez használunk. Büszkeséggel töltött el, amikor a prezentáció során láttam az elismerő, kíváncsi tekinteteket.

Fixfogsor első magyarországi bemutatkozása a szakmai közönség előtt

Óriási élmény volt ez Nekem azért is, mert 9-10 évvel ezelőtt a több ezres szakmai látogatóközönséggel rendelkező, Dental World szakmai eseményen kértek fel arra, hogy mint fogsorrögzítési specialista, mutassam be a kollégáknak a Magyarországon akkor megjelenő Fixfogsor Protézisrögzítés során alkalmazott technológiát egy élőben elvégzett kezelés során, amit szintén nagy kíváncsisággal követtek.

Rendelőnk képviselői többször vettek részt olyan rendezvényeken, ahol mint előadó tájékoztattuk az érdeklődő pácienseket és a szakma képviselőit eljárásunkról. Ilyenek voltak a pácienstalálkozók, ahol előadásokat és bemutatókat tartottunk.

A legnagyobb elismerés a pácienseink választása

Az elmúlt közel 10 évben több mint 3500 protézisrögzítést végeztünk, ezzel megszabadítva pácienseinket a teljes fogatlansággal járó nehézségektől, a hagyományos teljes kivehető műfogsorhoz kapcsolódó kellemetlenségektől, amelyek közül a legnagyobb megoldandó problémák között van a fogsor folyamatos mozgásának és a rágási nehézségeknek a megszüntetése.

A legnagyobb öröm az számunkra, amikor a pácienseink csillogó szemekkel mesélik, hogyan változtatta meg életüket a Fixfogsor és amikor a szakmai körökből is elismerő visszajelzések érkeznek. Ezt erősíti, hogy 2016-an az általunk alkalmazott technológia elnyerte a Mestermunka díjat, rendelőnk pedig az Év Magánrendelője díjat.

Nem véletlen, hogy ez idő alatt a protézisrögzítés kifejezése egybeforrt a Fixfogsor szóval, amely pár éve a magyar védjegytörvény szerint védjegyoltalomban részesült

Mindez megerősít minket abban, hogy jó úton haladunk és ez Önnek, leendő Fixfogsorviselőnek is biztonságot ad a döntéshez. 

Bízom benne, hogy hamarosan Ön is megtapasztalja mindazt, amit a Fixfogsor nyújtani tud és Magyarország első, kifejezetten műfogsorkészítésre és protézisrögzítésre specializálódott rendelőjében üdvözölhetjük!

Tegye meg a következő lépést, most!

Hívja szakavatott kollégáinkat a (06 1) 9000 695-ös számon és egyeztessen velük időpontot egy kötelezettségektől mentes állapotfelmérő vizsgálatra! Akkor is bátran hívja ezt a számot, ha bármilyen kérdése felmerült, amire szakértő választ szeretne kapni.

Szeretne mindent megtudni a Fixfogsor® Protézisrögzítésről?

Az alábbi űrlapon adja meg nevét és e-mail címét, amelyre elküldhetjük az információs sorozatunkat és egy videofilmet, amin bemutatjuk a műfogsorrögzítés menetét. Továbbá küldünk egy 6 perces videót a protézisrögzítésről, valamint megtekinthet egy korábbi páciensünk által küldött videót is! Cserébe nem kérünk semmit, a tájékoztatás teljesen INGYENES!

Dr. Szabó László
A Fixfogsor® Rendelő alapító-igazgatója