(06-1) 9000 695 info@mufogsorrogzites.hu

A Magyar Tudományos Akadémia az Innovációs Egyesülettel és a Bács-Kiskun, Békés és Csongrád megyei Kamarákkal együttműködve megalapította a Dél-Alföldi Innovációs díjat, melyet a Magyar Tudomány Ünnepén adtak át 2018. november 6-án a Tudományos Akadémián, Szegeden.

A Fixfogsor® Protézisrögzítés 2. Díjat nyert a rangos megmérettetésen.

A 9. alkalommal átadott díjjal olyan gyártókat, szolgáltatókat, fejlesztőket díjaztak, akik az idei évben legjelentősebb szellemi alkotásokat, illetve azon alapuló termékeket hozták létre illetve eljárást vagy szolgáltatás nyújtanak. A Magyar Tudományos Akadémia kuratóriuma és szakmai bizottsága a Fixfogsor® Protézisrögzítési eljárásban általunk megvalósított innovatív újításokat és fejlesztéseket kiemelkedőnek ítélte, és Innovációs Díjjal értékelte.

Akadémiai díjátadó

A díjátadón Dr. Szabó László, a Fixfogsor® Rendelő alapító-igazgatója a Tudományos Akadémia szakemberei és sajtó képviselői előtt tartott előadásában röviden tájékoztatta a nyilvánosságot az innováció részleteiről.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy már több mint 3.500 páciens szavazott bizalmat az általunk alkalmazott eljárásnak és nyerte vissza korábbi életminőségét. Fő célunk, hogy minél több magyar műfogsorviselő számára tegyük lehetővé a stabil, kényelmes, kompromisszumoktól mentes műfogsorviselés lehetőségét.” – mondta Dr. Szabó László a Fixfogsor® Rendelő ügyvezető igazgatója.

Már több mint 3500 műfogsorviselő választotta a Fixfogsort®!

Ha szeretne Ön is nagydíjas fogsort, amellyel végre megszabadulhat a műfogsorproblémáktól, akkor jelentkezzen a kötelezettségektől mentes állapotfelmérésre a (06 1) 9000 695-ös számon! Szakavatott kollégáink bármely kérdésére örömmel válaszolnak!

Szeretne mindent megtudni a Fixfogsor® Protézisrögzítésről?

Az alábbi űrlapon adja meg nevét és e-mail címét, amelyre elküldhetjük az információs sorozatunkat és egy videofilmet, amin bemutatjuk a műfogsorrögzítés menetét. Továbbá küldünk egy 6 perces videót a protézisrögzítésről, valamint megtekinthet egy korábbi páciensünk által küldött videót is! Cserébe nem kérünk semmit, a tájékoztatás teljesen INGYENES!

Dr. Szabó László
A Fixfogsor® Rendelő alapító-igazgatója