(06-1) 9000 695 info@mufogsorrogzites.hu

Évről-évre egyre több műfogsorviselő határozza el, hogy egyszer és mindenkorra megszabadul a műfogsorproblémáktól. Már több mint 3500 páciens szavazott bizalmat rendelőnknek és a Fixfogsor® Protézisrögzítésnek.

Adódik a kérdés: lehet stabil, kényelmes a műfogsor? Nézzük, milyen helyzetekben okozhat problémát az instabil műfogsor!

1. Beszéd közben folyton arra kell figyelni, nehogy rossz pillanatban mozduljon el a műfogsor. Lehet így fesztelenül beszélgetni?

2. Sokan nem mernek őszintén, jó ízűt nevetni, inkább csak visszafogottan, zártan mosolyognak, mert különben könnyen kimozdulhat a helyéről a fogsor. Lehet így vidám az élet? Lehet így őszintén élvezni a karácsonyi pillanatokat?

3. Köhögés közben a kiáramló levegő miatt akár ki is eshet a szájból a műfogsor. Folyamatosan arra kell koncentrálni, hogy ilyenkor a helyén maradjon.

4. Aki emberekkel dolgozik, vagy beszédeket, előadásokat tart, különösen fontos, hogy ne hátráltassa a sikerben a folyton mozgó műfogsora. Elképzelni sem lehet annál kellemetlenebb szituációt, amikor egy fontos tárgyalás, egy több száz fős előadás során, vagy akár egy baráti beszélgetés során akar kiesni a fogsor.

5. A folyton mozgó műfogsor nagymértékben aláássa a műfogsorviselő magabiztosságát. Egyszerűen nem tudja és nem is meri elengedni magát, élvezni az étkezéseket, a baráti beszélgetéseket, gátolják az üzleti sikerek elérésében.

A Fixfogsor® Protézisrögzítést többek között között azoknak a műfogsorviselőknek találták ki, akik nap mint nap szenvednek a folyton mozgó műfogsor problémájával.

Szeretné megtudni, hogyan lehet Önnek is stabil műfogsora?

Tudja meg, hogy Önnél milyen lehetőségeink vannak a protézisrögzítésre!
Hívja szakavatott kollégáinkat a (06 1) 9000 695-ös számon! Minden kérdésére válaszolni tudnak és időpontot is egyeztethet velük egy kötelezettségektől mentes állapotfelmérésre. A vizsgálat eredmény alapján pontos képet kapunk arról, hogyan valósulhat meg Önnél a rögzített műfogsor.

Szeretne mindent megtudni a Fixfogsor® Protézisrögzítésről?

Az alábbi űrlapon adja meg nevét és e-mail címét, amelyre elküldhetjük az információs sorozatunkat és egy videofilmet, amin bemutatjuk a műfogsorrögzítés menetét. Továbbá küldünk egy 6 perces videót a protézisrögzítésről, valamint megtekinthet egy korábbi páciensünk által küldött videót is! Cserébe nem kérünk semmit, a tájékoztatás teljesen INGYENES!

Dr. Szabó László
A Fixfogsor® Rendelő alapító-igazgatója