(06-1) 9000 695 info@mufogsorrogzites.hu

MAJD 10 ÉVE CSINÁLTATTAM AZ “ÚJ FOGAIMAT”

“Csodás dolog – a sajátomnak érzem! Most az ínyem sorvadás miatt jöttem, mert itt-ott alá megy az étel, különben azóta is “használom”. Sosem volt vele problémám és remélem, ezután sem lesz. Kedvesen, aranyosan fogadtak, emiatt igen jó érzésem támadt, mintha nem is fogászati rendelőben lettem volna.” ~ mondta Varga Jánosné, akinek az elsők között végeztünk Fixfogsor® Protézisrögzítést és most, közel 10 év múlva volt csak szükség némi igazításra.”

Varga Jánosné

LÉTEZIK STABIL FOGSOR, AMELLYEL BÁTRAN LEHET ENNI, NEVETNI

“2012 óta használom a Fixfogsorom. Stabilan fent van, nem mozog, nem billen. Azóta bátran ehetek és beleharaphatok almába, főttkukoricába. Bátran nevethetek, a mosolyom is szebb. Nagyon megvagyok elégedve, hogy ezt a megoldást választottam.”

Tuskán Anna

ÖNNEK IS LEHET STABIL, ERŐS, KÉNYELMES MŰFOGSORA!

Már több mint 3500 műfogsorviselő választotta a Fixfogsort®, amely 2018-ban Érték és Minőség Nagydíjban valamint Dél-alföldi Innovációs díjban részesült. Ha szeretne Ön is nagydíjas fogsort, amellyel végre megszabadulhat a műfogsorproblémáktól, akkor jelentkezzen egy kötelezettségektől mentes állapotfelmérésre a (06 1) 9000 695-ös számon! Szakavatott kollégáink bármely kérdésére örömmel válaszolnak!

Vagy kérje részletes tájékoztatónkat az alábbi űrlap kitöltésével!

Dr. Szabó László
A Fixfogsor® Rendelő alapító-igazgatója