(06-1) 9000 695 info@mufogsorrogzites.hu

Bizonyára Önt is nap mint nap foglalkoztatja az a gondolat, hogy milyen jó lenne, ha végre stabil, erős fogsora lehetne. Mekkora megkönnyebbülést jelentene, ha megszabadulna a folyton mozgó, instabil protézis által okozott kellemetlenségektől. Felszabadító érzés lenne, ha többé nem kellene túlfőznie és apró darabokra vágni az ételt.

A Fixfogsor® Protézisrögzítéssel elérheti mindazt, amire oly rég óta vágyik.

Mint tudja, rendelőnk a teljes kivehető műfogsorok rögzítésére és készítésére specializálódott, így nap mint nap sok, Önhöz hasonló problémákkal küzdő műfogsorviselővel találkozunk.

Pácienseink sokfélék. Nők és férfiak, idősebbek és fiatalabbak, de egy közös bennük, hogy valódi megoldást kerestek a műfogsorproblémájuk megoldására, amit a Fixfogsorban találtak meg. Az elmúlt 10 évben több mint 3500 protézisviselő választotta a Fixfogsort.

Most 3 olyan Fixfogsorviselőt szeretném bemutatni Önnek, akik szintén alaposan mérlegelték a megoldási lehetőségeket, minden információt meg akartak tudni a Fixfogsorról, mielőtt belevágnak és végül a stabil fogsor elérésével egy fantasztikus “utazásra” indultak.

“Teljesen megváltozott a közérzetem, amióta rögzítve lett a fogsorom. Azóta rendesen tudok étkezni és beszéd közben nem mozdul el a fogsorom.”

~ mondta Erzsébet, boldog Fixfogsorviselő

“Nagyon erős ínysorvadás után döntöttem a Fixfogsor mellett, 3 ÉVVEL ezelőtt. Elsősorban az étkezés biztonsága számomra a legfontosabb. Valóban fixnek érzem a fogsoromat és még mosolyogni is jó érzés. Előbb kellett volna!”

~ mondta József, boldog Fixfogsor tulajdonos

“Alig hittem, hogy valaha olyan fogaim lesznek, amivel tudok enni! Az szintem mellékesnek tűnik, hogy nagyon szépek lettek. Most anyagi okokból csak az alsó fogsorom lett FIX, de ehhez készítettek egy felső fogsort, amely szintén nem lötyög, helyén van és semmilyen behatásra nem akar kiesni. Szuper és köszönöm!”

~ mondta Emma, boldog Fixfogsorviselő

Szeretne mindent megtudni a Fixfogsor® Protézisrögzítésről?

Az alábbi űrlapon adja meg nevét és e-mail címét, amelyre elküldhetjük az információs sorozatunkat és egy videofilmet, amin bemutatjuk a műfogsorrögzítés menetét. Továbbá küldünk egy 6 perces videót a protézisrögzítésről, valamint megtekinthet egy korábbi páciensünk által küldött videót is! Cserébe nem kérünk semmit, a tájékoztatás teljesen INGYENES!

Bízom benne, hogy hamarosan Ön is megtapasztalja mindazt, amit a Fixfogsor nyújtani tud és Magyarország első, kifejezetten műfogsorkészítésre és protézisrögzítésre specializálódott rendelőjében üdvözölhetjük!

Tegye meg a következő lépést, most! Hívja szakavatott kollégáinkat a (06 1) 9000 695-ös számon és egyeztessen velük időpontot egy kötelezettségektől mentes állapotfelmérő vizsgálatra! Akkor is bátran hívja ezt a számot, ha bármilyen kérdése felmerült, amire szakértő választ szeretne kapni.

Dr. Szabó László
A Fixfogsor® Rendelő alapító-igazgatója